Er wordt teruggegaan naar de basis van ons bewegen en er wordt gewerkt op een manier waarop ons lichaam is gemaakt. De lessen bestaan uit HIIT, Tabata, circuit training en bepaalde crossfit workouts. Hierbij staan uitdaging, plezier, fitness en functioneel trainen centraal. We proberen zoveel mogelijk te variëren in onze oefeningen zodat geen les hoeft te vervelen. Door beginnerslessen in te roosteren is er een goede basis om op door te werken. Ieder persoon traint op zijn eigen niveau, zonder de druk te hebben dat ze boven hun kunnen moeten presteren. Zo trainen we elke les de coördinatie, lenigheid, uithouding, kracht, stabiliteit en de snelheid.

Je traint in een groep van ongeveer 10 personen dit kan een extra motivatie geven om toch dat extra stapje harder te zetten. Elke training is onder toeziend oog van een trainer.

Lesaanbod

Functional- Dit uur wordt je uitgedaagd om lekker te knallen. Dit kan Hiit, tabata, circuit of een andere vorm zijn, laat je verassen.

Cardio Boksen- Onze cardiobokslessen zijn een combinatie van boksen en fitness gerelateerde oefening. Onze trainers leren je de technieken van het boksen aan zonder dat met een tegenstander hoeft te sparren. De training kan door iedereen op zijn of haar tempo worden meegedaan. Hierdoor is deze bokstraining toegankelijk voor iedereen. Uiteraard zorgen we er wel voor dat de workout uitdagend is zodat je na het trainen met een voldaan gevoel naar huis kan.

Rooster
Maandag     08.45 uur   Functional training
–                    18.30 uur    Functional training
–                       19.30 uur    Cardio boksen

Dinsdag        18.30 uur    Functional training
–                       19.30 uur     Functional training

Woensdag    19.30 uur     Functional training

Donderdag   19.30 uur     Functional training
–                       20.30 uur     Cardioboksen

Zaterdag      09.00 uur     Functional training

Copyright 2016 - PT It's Personal