Over ons

Erik den Boef

Personal Trainer

Al op jonge leeftijd is de passie voor sport ontstaan en mijn hobby’s bestaan dan ook voornamelijk uit sporten zoals hardlopen, wielrennen en crossfit.

In 2010 besloot ik daarom van mijn hobby mijn beroep te maken.
Om dit te bereiken heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van sport, voeding en lifestyle. Ook in de toekomst wil ik mezelf blijven ontwikkelen.

De afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan in het begeleiden en coachen in zowel groepsverband als individueel.
Met de opening van mijn eigen studio in Nieuw-Lekkerland wil ik mensen kennis laten maken met mijn passie voor sport en een gezonde levensstijl.

Jolanda den Boef

Personal Trainer

Mijn naam is Jolanda den Boef, geboren in 1974. Mijn hele leven woon ik al in Nieuw-Lekkerland, ik ben dus ook een echte Lekkerlander. Het sporten zat er bij mij al vroeg in, gymnastiek, basketbal, triatlon en nog veel meer sporten heb ik met plezier beoefend. Sinds een jaar of 5 ben ik besmet met het Crossfit virus en doe ik inmiddels ook mee met diverse (internationale) Crossfit wedstrijden.

Vorig jaar heb ik de beslissing genomen om van mijn passie mijn werk te maken en inmiddels heb ik diverse opleidingen op sportgebied afgerond. Ik wil de mensen het plezier van sporten laten beleven en zich beter in hun vel laten voelen. Samen met de andere trainers wil ik een zo afwisselend mogelijk programma maken dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft bij PT It’s Personal. Zelf vind ik het erg leuk om trainingen persoonlijker te maken en ook in een small group training de individu niet te vergeten.

Marien de Hek

Personal Trainer

Ik ben Marien de Hek. 35 jaar oud.

In het dagelijks leven werkzaam als spoed-eisende hulp/intensive-care verpleegkundige.
Daarnaast heb ik al jaren een passie voor sport. Ik crossfit fanatiek en loop halve marathons. Passie voor sport wil ik graag overbrengen. Sinds 2016 ben ik gediplomeerd Bootcamp instructeur. Het lesgeven, mensen motiveren en stimuleren tot bewegen geeft mij energie.

Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier bootcamp gegeven bij Its Personal. Vanaf nu ga ik ook groepslessen verzorgen. Deze lessen zullen afwisselend zijn. Hierbij maak ik gebruik van diversen materialen waardoor geen les hetzelfde is. Kom gerust een keer een proefles meedoen en je zal zien dat het ook wat voor jou is!

Copyright 2016 - PT It's Personal