Over ons

Erik den Boef

Personal Trainer

Al op jonge leeftijd is de passie voor sport ontstaan en mijn hobby’s bestaan dan ook voornamelijk uit sporten zoals hardlopen, wielrennen en crossfit.

In 2010 besloot ik daarom van mijn hobby mijn beroep te maken.
Om dit te bereiken heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van sport, voeding en lifestyle. Ook in de toekomst wil ik mezelf blijven ontwikkelen.

De afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan in het begeleiden en coachen in zowel groepsverband als individueel.
Met de opening van mijn eigen studio in Nieuw-Lekkerland wil ik mensen kennis laten maken met mijn passie voor sport en een gezonde levensstijl.

Joël Vermeulen

Functional trainer

Ik ben Joël Vermeulen en ben jullie functional trainer op de woensdagavond. Zelf heb ik de opleiding sport en bewegen gevolgd. Op dit moment ben ik werkzaam als bewegingsagoog voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Het wordt zeker zweten maar ik help jullie graag om jullie gestelde doelen te behalen!

Marien de Hek

Personal Trainer

Ik ben Marien de Hek. 37 jaar oud.

In het dagelijks leven werkzaam als spoed-eisende hulp/intensive-care verpleegkundige.
Daarnaast heb ik al jaren een passie voor sport. Ik crossfit fanatiek en loop halve marathons. Passie voor sport wil ik graag overbrengen. Sinds 2016 ben ik gediplomeerd Bootcamp instructeur. Het lesgeven, mensen motiveren en stimuleren tot bewegen geeft mij energie.

Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier bootcamp gegeven bij Its Personal. Vanaf nu ga ik ook groepslessen verzorgen. Deze lessen zullen afwisselend zijn. Hierbij maak ik gebruik van diversen materialen waardoor geen les hetzelfde is. Kom gerust een keer een proefles meedoen en je zal zien dat het ook wat voor jou is!

Copyright 2016 - PT It's Personal